نوع فایل: Word & PDF تعدادصفحات:152
در این پایان نامه جامع، دو سردخانه با مبردهای آمونیاک و فریون R404a مورد بررسی کامل و نیز مقایسه قرار گرفته است. همچنین این پایان نامه به بررسی دقیق روابط و شرح کامل و دقیق تمامی نکات و ملزومات مورد نیاز در یک سردخانه و نیز تجهیزات مربوط به آن پرداخت شده است و در گام بعدی نگهداری مواد غذایی مورد نیاز ساکنین شهر در سردخانه و سرانجامبه محاسبات بار برودتی مجموعه پرداخته است و همچنین کنترل های سیکل تبرید را نیز مورد بررسی قرار داده است. در انتها نیز فصلی به نام کاتالوگ ها و جداول ارائه شده است. محتوای فصول مختلف پروژه طوری تنظیم و تدوین شده است که تمام روابط، کاتالوگ ها، جداول و کلیه مفروضات مطرح شده در محاسبات همه و همه سعی بر این بوده که طبق موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران باشد و قابل توجه است که مفروضات بیان شده از نظر بدترین شرایط لحاظ شده است. این پاین نامه شامل دو بخش و ده فصل جامع زیر است:
بخش اول..................................................... سردخانه
فصل اول: آیین کار ساختمان، تجهیزات و ایمنی سردخانه مواد خوراکی
فصل دوم: فصل دوم: گوشت، مرغ، ماهی – نگهداری در سردخانه – آیین کار
فصل سوم: فصل سوم: محاسبه برودتی سردخانه مواد غذایی
فصل چهارم: ظرفیت اواپراتور
فصل پنجم : انتخاب کمپرسور و کندانسور
فصل ششم: اثرات زیست محیطی مبردها
بخش دوم............................................بررسی اقتصادی
فصل اول: چیلر تراکمی
فصل دوم: چیلر جذبی
فصل سوم: بررسی اقتصادی